Marketing Miner – praktické návody

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (14 votes, average: 4,93 out of 5)

Marketing Miner od Filipa Podstavce – super nástroj, co ušetří spousty času, zvýší produktivitu práce, odstraní nudné činnosti, které jdou zautomatizovat a hlavně se snaží vše seskupit do jednoho nástroje. Umí toho opravdu hodně, proto si sepisuji odkazy na jednotlivé praktické návody.

Přejít na detail

 
 

SEO nástroje – Collabim

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

SEO nástroje – CollaV tom to článku se dočtete základní informace o analytickém nástroji Collabim a jeho užitečných funkcích. Pokud vlastníte nebo spravujete webové stránky, tak Vám Collabim pomůže se zpětnou vazbou SEO optimalizace, kterou jste implementovali na konkrétní web. Jedná se tedy o analytický nástroj pro SEO pracovníka – konzultanta.
Přejít na detail

 

Pomodoro – zvyšte svoji pracovní efektivitu až 5x

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Máte problémy se při práci soustředit?

Jen si přiznejte, kolikrát se při nějaké pracovní činnosti sami nachytáte, že děláte úplně něco jiného než by jste měli (a hlavně, než jste si sami naplánovali).
Na konci dne jdete z práce a máte pocit, že jste za celý den nic nevykonali.

Tak s tím, teď může být konec. POMODORO aneb Zabiják jakékoliv „lelkování“ (prokrastinace).

Přejít na detail

 

Google Analytics – základní představení

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Tento nástroj měří návštěvnost vašich webových stránek. Monitoruje provoz webu a zobrazuje ho v přehledných statistikách. Dá se proto zjistit, kde mají stránky slabá místa, které se pomocí jiných nástrojů dají optimalizovat.  Nástroj je potřeba využívat kontinuálně, jelikož se slabá místa mohou vyskytovat a měnit v čase. Google Analytics tedy slouží ke sběru dat, ze kterých je následně možné vypracovávat různé analýzy.

Přejít na detail

 

Základní SEO nástroje

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

SEO nástroje slouží obecně k získávání dat pro (maximální) optimalizaci Vašich webových stránek. Pomocí nástrojů, které jsou popsány níže můžeme pak Vaše stránky optimalizovat z hlediska SEO (Search Engine Optimalization – optimalizace pro vyhledávače) pro lepší výsledky ve vyhledávačích. Takové stránky pak mají samozřejmě i větší šanci vydělávat peníze na internetu.

Optimalizace stránek je nejdůležitější a zároveň nejpracnější práce na webových stránkách, proto příjdou vhod nástroje, které nám dodají potřebné analýzy a informace. Na základě těchto cenných informací se poté přizpůsobí kód pro vyhledávače.

Přejít na detail